X
تبلیغات
ایمنی و بهداشت محیط زیست - کلیات بهداشت محیط
ایمنی و بهداشت محیط زیست
دانلود مقالات بهداشت محیط و آب و فاضلاب و زباله منابع ارشد بهداشت محیط

 
تاريخ : پنجشنبه بیست و ششم آبان 1390

سایت بهداشت محیط ایران  

*مسابقه انتخاب بهترین کتاب بهداشت محیطی جاوا

   گزارش کار کارآموزی کاردانی بهداشت محیط 

 بانک مقالات سایت بهداشت محیط ایران 

منابع کاردانی به کارشناسی و ارشد و دکتری بهداشت محیط

  دانلود فایل روش سالمسازی سبزیجات 

مضرات کلر استخر برای بدن

  دانلود گزارش طرح ممیزی رشته بهداشت محیط

دانلود روش صحیح کلر سنجی

بهداشت محیط مدارس 

چالش‌های عمومی بهداشت محیط 

 چالش‌های تخصصی بهداشت محیط 

شرح وظایف و فعالیتهای واحد بهداشت محیط 

بهداشت محیط در اسلام 

بهداشت محیط در انبارها 

اهداف و برنامه های بهداشت حرفه ای 

وظایف کاردان بهداشت محیط در واحد بهداشت محیط 

تعریف آموزش بهداشت 

بهداشت مساجد

 شعر بهداشت محیطی 



ارسال توسط بهداشت محيط
 
تاريخ : پنجشنبه بیست و ششم آبان 1390

 سایت بهداشت محیط ایران

 *مسابقه انتخاب بهترین کتاب بهداشت محیطی جاوا

 بانک مقالات سایت بهداشت محیط ایران

  دانلود کتاب مدیریت مواد زائد شهری دکتر مهدی مختاری

 دانلود کامل کتاب متکف و ادی ویرایش۲۰۰۳(زبان اصلی)

دانلود دیکشنری آب و فاضلاب

  دانلود چند کتاب مرتبط با بهداشت محیط

 دانلود مقالات بهداشت محیطی 

دانلود کتب به زبان لاتین در مورد آب و فاضلاب

 دانلود کتاب میکروبیولوژی بیتون(زبان اصلی)

 دانلود ترجمه فارسی کتاب متکف(فصول ۸و۹و۱۰)

 دانلود چندین کتاب بهداشتی به زبان فارسی 

دانلود کتب بهداشت محیطی به زبان اصلی 

دانلود کتابهایی در مورد مهندسی آب 

آلودگی هوا(دکتر دهقانی)  

کتاب اصول آلودگی هوا(boubel)

کتب الکترونیکی همایشهای بهداشت محیط ایران 

کتاب تصفیه و ضدعفونی آب وفاضلاب  

کتاب نظام جامع آموزش و ارتقای سلامت در محل کار 

دانلود کتابهای مهندسی آب وفاضلاب 

دانلود کتاب تکنولوژی آب و فاضلاب (همر) 

دانلود کتاب اندیشه اسلامی۱   

دانلود کتاب ریاضیات عمومی لیتهلد 

دانلود آلودگی هوا(جرمی کولز)

http://www.environmentalhealth.ir 

سایت را صفحه خانگی خود کنید




ارسال توسط بهداشت محيط
 
تاريخ : یکشنبه بیست و یکم شهریور 1389
ارسال توسط بهداشت محيط
 
تاريخ : یکشنبه بیست و یکم شهریور 1389
سایت بهداشت محیط ایران

 *مسابقه انتخاب بهترین کتاب بهداشت محیطی جاوا

 ازمزایای این کتابها اینکه در اوقاتی که اینترنت در دسترس ندارید یا شبها هنگام خواب یا اوقات بیکاری وسرکلاس درس و ... بخوانید و از لحظات بیکاری خود کمال استفاده رو برده باشید. 

 دانلود کتاب جامع تصفیه خانه های آب و فاضلاب ایران 

  کتاب بهداشت محیط (آزمایشات آب و فاضلاب)    

کتاب بهداشت محیط۲   

کتاب اپیدمیولوژی گونه های میکروارگانیسم بیماریزای محیطی   

آنفلونزای نوع A  

کتاب همراه بازرس بهداشت محیط  

کتاب همراه بهداشت محیط در بیمارستان  

کتاب کامل مبارزه با حشرات و حیوانات موذی 

دانلود کتاب زبان ۵۰۴ برای داوطلبین کنکور ارشد  

(شما دوستان عزیز می توانید با مراجعه به لینک زیر برنامه ساخت کتاب برای موبایل را دانلود کنید)  

نرم افزار ساخت کتاب برای موبایل  


 

  http://www.environmentalhealth.ir 

سایت را صفحه خانگی خود کنید




ارسال توسط بهداشت محيط
 
تاريخ : یکشنبه بیست و یکم شهریور 1389
ارسال توسط بهداشت محيط
 
تاريخ : یکشنبه بیست و دوم آبان 1384
شرح وظائف واحد بهداشت محیط

 

1.     بازدید و پایش مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی ( صنوف 12 گانه )

2.     بازدید از اماکن عمومی نظیر حمامها ، آرایشگاهها و ...

3.     بازدید از پایانه های مسافربری و اتوبوسها

4.     بازدید از مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی

5.     بازدید از مراکز تفریحی ، پرورشی و تربیتی

6.     بازدید از مطبهاو کلینیکهای درمانی

7.     بازدید از آزمایشگاهها

8.     بازدید از بیمارستانها

9.     بازدید از پروژه های آبرسانی ( پایش ، بهینه سازی ، تنظیم کلر باقیمانده )

10.بازدید از جایگاههای سوخت و سوخت رسانی

11.بازدید از فرودگاه

12.بازدید از سینماها

13.بازدید از اماکن بین راهی

14.بازدید از اماکن ورزشی شامل سالنهای ورزشی ، کلوپها و ...

15.بازدید از شناگاهها ، نمونه برداری آب و کلرسنجی آب استخرها

16.بازدید از کارخانه یخ سازی و ...

17.بازدید از درمانگاهها و مراکز بهداشتی درمانی دولتی و خصوصی

18.بازدید از دانشگاهها و خوابگاههای دانشجویی

19.بازدید از غسالخانه و گورستانها

20.بازدید از کارخانجات تولیدی مواد غذایی و نظارت بر نحوه دفع فاضلاب و زباله آنها

21.بازدید از کارخانجات تولیدی – صنعتی

22.بازدید از کارگاههای صنعتی

23.بازدید از زندان و آسایشگاههای سالمندان

24.بازدید ازمهد کودکها ، کودکستانها و آمادگی ها

25.بازدید از مساجد و اماکن متبرکه و زیارتگاهها

26.بازدید از مراکز رادیولوژی ، رادیوگرافی ، سونوگرافی و مراکز یونساز

27.اتلاف سگهای ولگرد

28.رسیدگی به شکوائیه فاضلاب

29.رسیدگی به شکوائیه زباله

30.رسیدگی به شکوائیه دامداریها

31.طرح سالم سازی میوه جات و سبزیجات

32.طرح مبارزه با دخانیات

33.جلوگیری از آلودگی هوا ، نظارت بر منابع آلوده کننده و پی گیری  جهت جلوگیری از انتشار گازها و گرد و غبار در هوا

34.نظارت بر منابع و مخازن و خطوط انتقال آب ( پروژه های آبرسانی ) در مناطق شهری و روستایی

35.نظارت بر حمل و نقل ، دفع و دفن بهداشتی زباله و شرکت در جلسات تعیین جایگاههای انتقال و دفن بهداشتی زباله اعم از شهر و روستا

36.بهسازی دامداریها و پرورش طیور و نظارت بر برنامه های جمع آوری و دفع فضولات حیوانی در زمینهای کشاورزی

37.طرح تشدید کنترل مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی در عصرها و روزهای تعطیل

38.نظارت فعال و مستمر در اجرای طرح خیابان نمونه و گسترش فعالیت در این امر جهت توسعه آن و در راستای طرح شهر سالم

39.انجام نظارت مستمر بر اجرای طرح رابطین صنوف

40.نمونه برداری مواد غذایی و ارسال آن به آزمایشگاه مواد غذایی

41.انجام نظارت مستمر بر اجرای طرح ممنوعیت مواد غذایی غیر مجاز و غیر قابل مصرف خوراکی

42.انجام و نظارت مستمر بر اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی

43.تعیین حریم منابع آب شرب

44.نمونه برداری آب جهت آزمایشات میکروبی و شیمیایی

45.آموزش کلرزنی برکه ها و منابع فاقد مسئول

46.کلرسنجی ازشبکه آب شرب

47.جمع آوری اطلاعات مربوط به نیازمندیهای بهداشت محیط روستایی ( برنامه ریزی ، اولویت بندی و اجرا )

48.پی گیری و اجرای نظارت بر برنامه های بهداشت محیط روستا

49.برنامه ایجاد روستای سالم بطور فعال و مستمر

50.برنامه مبارزه با حشرات و جوندگان

51.برنامه ایجاد شهر سالم به طور فعال و مستمر

52.برنامه مقابله با کاهش اثرات بلایای طبیعی ( سیل ، زلزله و .... )

53.برنامه های آموزشی از قبیل تهیه نشریات ، آموزش صنوف و ...

54.کنترل و نظارت بر برنامه جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب و ارزیابی برنامه های جمع آوری فاضلاب

55.بهداشت مسکن

56.برنامه IDD 

57.تشکیل جلسات شوراهای بهداشتی شهر و روستا و شرکت در جلسات بازرگانی ، کمیسیون نظارت بر مواد غذایی .

 

 

                 شرح وظایف پرسنل کاردان در مراکز بهداشتی درمانی

 

 

·        بازديد از خانوار و بررسي فعاليت بهورز در رابطه با تكميل پوشه خانوار و فرم بهداشت محيط و حرفه اي بررسی و چک نمودن آمار و اطلاعات جمع آوری شده توسط بهورز

·        کمک در تشکیل پرونده ها بخصوص فرم آئین نامه ماده 13 قانون مواد خوردنی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی که تکمیل آن بایستی توسط کاردان صورت گیرد .

·        شرکت در آموزش مسائل بهداشتی ( گروهی – انفرادی ) به مردم و کسبه و معلمان و دانش آموزان و بهورزان در اجرای برنامه های آموزشی ، تنظیم و اجرای برنامه های آموزش عمومی در مجامع

·        بازدید ، کنترل مواد غذایی توسط کاردان ، نمونه برداری ، گزارش اقدامات بعمل آمده ، پی گیری تا حصول نتیجه ( اجرای طرح ادغام بهداشت مواد غذایی )

·        بازدید از کل مراکز و اماکن عمومی تحت پوشش حداکثر هر فصل یکبار و بازدید موردی به اتفاق بهورز و ارشاد و راهنمایی بهورزان – متصدیان مراکز و اماکن و گزارش موارد قابل پی گیری به مرکز بهداشت جهت اجرای قانون .

·        آموزش و نظارت بر فعالیت بهورز در هنگام بازدید از خانه بهداشت ، نحوه صحیح تهیه کلر مادر ، ضد عفونی آب آشامیدنی در ظروف با استفاده از کلر مادر و تست کلر باقیمانده بصورت موردی و پایش فعالیت بهورز

·        نظارت بر فعالیت بهورز و کلرسنجی موردی و تاثیر موارد انجام شده و در صورت عدم کلرزنی منظم مکاتبه با آبفا روستایی و یا مرکز بهداشت شهرستان و ارسال گزارش طبق فرمهای مربوطه به مرکز بهداشت شهرستان

·        شناسایی کلیه تاسیسات آبرسانی ، بازدید موردی ، ارائه راه حل و در صورت وجود مشکل پی گیری از طریق آبفا روستایی و مرکز بهداشت شهرستان جهت رفع مشکل

·        نظارت و جمع بندی فعالیت بهورز ( بازدید از غسالخانه ، گورستانها ، مساجد ، تکایا ) و ارسال آمار آن به مرکز بهداشت شهرستان

·        نظارت بر عملکرد بهورزان ( بازدید و کنترل مدارس از نظر بهداشت محیط ) جمع بندی و ارسال آمار آن به مرکز بهداشت شهرستان

·        نظارت بر عملکرد بهورزان ( در زمینه بازدید خانوار روستایی در تمام زمینه های بهداشت محیط و تکمیل فرمهای مربوطه و پی گیری جهت بهسازی مستراحهای روستایی و ... ) جمع بندی و ارسال آمار به مرکز بهداشت شهرستان

·        نظارت بر فعالیت بهورز در جمع آوری و حمل و دفع بهداشتی زباله در ارسال گزارش به مرکز بهداشت شهرستان

·        بازدید از محل دفع زباله و تعیین محل دفن به اتفاق مسئولین ذیربط و پی گیری دفن بهداشتی آن

·        نظارت بر فعالیت بهورز ، آموزش ، صدور اخطاریه و معرفی متخلفین به مراجع قضایی جهت رفع مشکل

·        شرکت در تمام جلسات شورای بهداشتی روستا و اعلام مشکلات و اهکار اجرایی با مسئولین روستا جهت رفع مشکل و انعکاس مشکلات به شورای بهداشت بخش و یا مرکز بهداشت شهرستان

·        کنترل ، پی کیری ، نظارت و جمع بندی فرمهای آماری و ارسال به مرکز بهداشت شهرستان

·        نظارت بر شاخص بهداشتی خانه بهداشت و جمع بندی شاخصهای خانه های تحت  پوشش و نصب در اتاق بهداشت محیط مرکز بهداشتی درمانی و اعلام وضعیت هر خانه بهداشت به بهورزان

·        بازدید و نظارت و پایش اطلاعات علمی . عملی بهورزان و در صورت امکان برگزاری کلاسهای آموزشی

·        نظارت بر عملکرد بهورزان ( در زمینه جمع آوری اطلاعات اولیه مربوط به تعداد جمعیتها ، تعداد دام و طیور ) همکاری و پی گیری ، اجرای طرح های عمرانی از طریق شهرستان

·     برگزاری کلاسهای آموزشی جهت بهورزان در زمینه مضرات دخانیات و توصیه جهت معرفی افراد متقاضی ترک سیگار به مرکز شهرستان

·        شرکت در برنامه های بلایای طبیعی و غیره و توجه بهورزان در زمینه آمادگی در جهت مقابله با بروز حوادث و بلایا

·        نظارت و پایش و یدسنجی و جمع بندی و ارسال آمار به مرکز شهرستان

·         نظارت بر پرونده های بهداشتی خانه های بهداشت تحت پوشش ، تشکیل پرونده بهداشتی جهت مرکز بهداشتی درمانی .



ارسال توسط بهداشت محيط
 
تاريخ : یکشنبه بیست و دوم آبان 1384

تعريف بهداشت محيط :

عبارتست از كنترل عواملي از محيط زندگي كه به گونه اي بر روي سلامت جسمي، رواني و اجتماعي انسان تاثير مي گذارند.

شرح وظايف :

كنترل و نظارت بهداشتي بر اماكن و مراكز مشمول آئين نامه اجرائي قانون اصلاحيه ماده 13 مواد خوردني،آشاميدني، آرايشي و بهداشتي

1- كنترل بهداشتي :

منظور از كنترل بهداشتي ، بازديد و بررسي وضعيت بهداشتي مراكز مشمول اين آئين نامه به شرح ذيل بمنظور اعمال ضوابط بهداشت محيطي مي باشد.

الف- مراكز تهيه، توزيع، نگهداري و فروش مواد خوردني ،آشاميدني ،آرايشي و بهداشتي كه عبارتند از كليه    كارخانه ها، كارگاهها، سردخانه ها ، اماكن و مراكزي كه به گونه اي نسبت به تهيه ،توزيع، نگهداري و فروش مواد مذكوراقدام مي نمايند.

ب- اماكن عمومي شامل اماكن متبركه و زيارتگاهها، زائر سراها، هتل ها، متل ها، مسافرخانه ها ، پانسيون ها ،آسايشگاههاي سالمندان،آرايشگاهها، حمام ها، سونا، استخرهاي شنا، سينماها، پاركها ، مراكز تفريحهاي سالم ، باشگاههاي ورزشي، ترمينالهاي وسايل حمل و نفل عمومي و مسافرتي، گورستانها و...

ج- مراكزكاربرد پرتوهاي يونساز پزشكي مراكزي هستند كه با استفاده از پرتوهاي يونساز زير نظر متخصص مربوطه به تشخيص يا درمان بيماريها پرداخته و شامل مراكز راديولوزي، راديوتراپي و راديو ايزوتوپ مي باشد.

د- مراكز بهداشتي درماني شامل بيمارستانها، زايشگاهها، مطب ها، درمانگاهها، آزمايشگاههاي تشخيص طبي، آسايشگاههاي معلولين و مانند اينها.

ه- مراكز آموزشي و تربيتي شامل مدارس ، آموزشگاهها، حوزه هاي علميه، دانشكده ها ، هنرستانها، خوابگاههاي مراكز آموزشي، پرورشگاهها، مراكز تربيتي شبانه روزي ، ندامتگاهها و مهدهاي كودك.

2- نظارت بهداشتي بر:

الف- كيفيت آب شرب شهري و روستائي و تاسيسات مرتبط به آن.

ب- دفع بهداشتي فاضلاب

ج- دفع بهداشتي مواد زائد جامد(زباله هاي شهري، صنعتي ، عفوني و بيمارستاني)

د- كنترل آلودگي هوا

3- انجام پروزه هاي علمي، تحقيقاتي و پزوهشي مرتبط با بهداشت محيط.

4- رسيدگي به شكايات بهداشتي مرتبط با شرح وظايف بهداشت محيط .

5- جذب نيروهاي مشمول قانون خدمت پزشكان و پيراپزشكان فارغ التحصيل در رشته بهداشت محيط( در مقاطع كارداني و كارشناسي )



ارسال توسط بهداشت محيط
 
تاريخ : پنجشنبه سی ام مرداد 1382
سوی اقیانوس و دریا کن نظر ماهیان ا ز آلودگیها شکوه گر این همه آلودگی آخر چرا رحم بنما ای بشر بر حال ما کم بریز آخر زباله توی آب یا به دریا کم رها کن فاضلاب این همه سم صنایع در پساب می کند آلوده موجودات آب سم ذخیره می شود در ماهیان مشکلاتش می شود بعدا" عیان می خوری این ماهی آلوده را ای بشر رحمی به حال خود نما حرف بهداشت محیط را گوش کن شعله لجبازیت خاموش کن ما برایت دشمن جان نیستیم گوش بنما تا بگویم کیستیم حافظ آبیم و پاکیهای آن کار ما دارد سلامت ارمغان میکروب و آلودگی را دشمنیم ریشه آلودگیها را می کنیم ارتقاء سطح بهداشت جهان چشمه ایست از جمله اهدافمان دیگر اهدافمان هم آشناست یک هوای پاک و سالم حق ماست کار بهداشت محیط باشد همین کاستن آلودگیهای زمین

ارسال توسط بهداشت محيط
 
تاريخ : چهارشنبه بیست و دوم آبان 1381
وسایل و لوازم و ابزار کار

ماده 66 : ظروف مورد استفاده بايد داراي شرايط زير باشد :

1-    ظروف شكستني بايد تميز ، بدون ترك خوردگي و لب پريدگي باشد .

2-    وسايل و ظروف فلزي كه برا ي تهيه و نگهداري و مصرف مواد غذايي بكار مي روند بايد سالم ، صاف و بدون زنگ زدگي باشد .

      3-    وسايل و ظروف غذا بايد پس از هر بار مصرف شسته ، تميز و بر حسب ضرورت ضدعفوني گرديده ودر ويترين يا گنجه مخصوص كه محفوظ باشد ، نگهداري شود .

 

ماده 67 : استفاده از ظروف و وسايل مشروحه زير ممنوع مي باشد :

1-    ديگ و ظروف مسي اعم از اينكه سفيد كاري شده يا نشده باشد .

2-    گوشت كوب و قاشق چوبي و سربي

3-    قندان بدون در پوش مناسب

4-    ظروف فاقد در ثابت و مخصوص براي عرضه موادي از قبيل نمك ، فلفل،سماق، شكر و امثال آنها

5-    هر نوع ظروف و ابزاري كه توسط وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي غير مجاز شناخته و آگهي شود .

 

ماده 68 :جنس و مشخصات ظروف ، وسايل و دستگاههايي كه براي مراحل مختلف توليد و بسته بندي مواد خوردني ، آشاميدني ، آرايشي و بهداشتي در كارگاهها و كارخانجات توليد اين مواد بكار مي روند بايد مورد تائيد وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي باشد .

 

ماده 69 : مواد غذائي مانند بستني ، آبميوه ، انواع لبنيات ، امثال آنها بايد در ظروف بسته بندي يكبار مصرف مورد تائيد  وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي و ساخته شده از مواد اوليه نو (غير بازيافتي) و مرغوب و حتي الامكان تجزيه پذير و همواره سالم ، تميز و بهداشتي عرضه گردد .

تبصره – آن دسته از مواد غذائي مذكور در ماده فوق كه توسط واحدهاي توليدي مجاز و داراي پروانه هاي معتبر بهداشتي تهيه و بطرق مجاز ديگر بسته بندي و عرضه مي شوند از شمول ماده مذكور مستثني مي باشند .

 

ماده 70 : سطح ميزها بايد صاف ، تميز ، سالم ، بدون درز و روكش آنها از جنس قابل شستشو و به رنگ روشن باشد .

 

ماده 71 :صندلي ها و نيمكتها بايد سالم و تميز باشند .

 

ماده 72 : براي هر مسافر تازه وارد بايد از ملحفه ، روبالشي و شمد تميز و سالم استفاده شود و تعويض آنها حداقل هر سه روز يكبار الزامي است .

 

ماده 73 : استفاده از لحاف ، پتو ، تشك و بالش كثيف و مندرس و بدون ملحفه ممنوع مي باشد .

 

ماده 74 : استفاده از تختخوابهايي كه داراي پارگي يا شكستگي و يا گود رفتگي فنر باشد و ايجاد سر و صداي غير طبيعي نمايد ممنوع است .

 

ماده 75 : استفاده از مواد غير استاندارد از جمله كاغذهاي بازيافتي و كاغذ هائي كه تميز نباشد و روزنامه و همچنين كيسه هاي پلاستيكي جهت پيچيدن و بسته بندي مواد غذائي ممنوع است .

 

ماده 76 : جعبه هاي مقوائي و پاكت هاي كاغذي كه براي بسته بندي مواد غذايي ياستفاده مي شوند بايد از جنس سالم و استاندارد و كاملا تميز بوده و از نوع بازيافتي نباشد .

 

ماده 77 : ظرف خمير گيري بايد صاف و تميز و بدون درز باشد . نصب شير آب بالاي ظرف خمير گيري لازم است .

تبصره – كوشش شود از دستگاههاي خودكار براي تهيه خمير و ساير مواد مخلوط كردني استفاده شود .

 

ماده 78 : براي حمل و نقل و جابجائي مواد غذائي فاسد شدني مانند انواع گوشت دام و طيور و آبزيان ، مواد پروتئيني ، فراورده هاي خام و پخته غذائي دام و طيور و آبزيان ، كله و پاچه و آلايش خوراكي دام ، شير و محصولات لبني و امثال آنها بايد منحصرا از وسايط نقليه مخصوص و مجهز به سردخانه سالم و مناسب استفاده شود .

 

ماده 79 : براي حمل و نقل و جابجائي ، هر نوع ماده غذائي كه بدون شستشو و پخت و پز مجدد به مصرف مي رسد ، همچنين انواع نان ، شيريني جات و خشكبار و امثال انها بايد از وسائط نقليه مخصوص و مجهز به اطاقك محفوظ و مناسب ، تميز و بهداشتي استفاده شود .

 

ماده 80 : براي حمل و نقل مواد اوليه مصرفي و محصولات نهائي كارگاهها و كارخانجات توليد مواد غذائي ، حبوبات ، غلات ، ميوه جات و سبزيجات بايد صرفا از وسايط نقليه مخصوص حمل و نقل اين مواد كه مورد نائيد   وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي باشد ، استفاده شود .

 

ماده 81 : كليه افرادي كه در وسايط نقليه موضوع مواد 78 لغايت 80 فوق الذكر يا جابجائي مواد غذائي سر و كار دارند مشمول ماده 2 اين آئين نامه در خصوص اخذ كارت معاينه پزشمي و تبصره هاي ذيل آن مي باشند .

 

ماده 82 : صاحبان وسائط نقليه موضوع اين ائين نامه موظفند قبل از بهره برداري از انها مجوز حمل و نقل مواد غذايي توسط وسيله نقليه مربئطه از وزارت بهداشت اخذ نمايند .

تبصره – حمل و نقل هرنوع كالاي غير از مواد غذائي توسط وسايط نقليه مجاز حمل اين مواد ممنوع و علاوه بر اخذ جريمه موجب توقف وسيله نقليه متخلف به مدت حداقل يكماه خواهد شد .

 

 ماده 83 : حمل ونقل مواد غذائي و بهداشتي  موضوع مواد 78 لغايت 80 اين آئين نامه توسط وسايط نقليه غير مجاز منوع و علاوه بر اخذ جريمه ، موجب توقف وسيله نقليه متخلف به مدت حداقل يكماه خواهد شد .

 

ماده 84 :  استفاده از انبرك مخصوص از جنس استنلس استيل براي برداشتن دانه هاي شيرينيجات ،خرما ، خيار شور ، قطعات پنير ، حلوا و امثال آنها الزاميست .



ارسال توسط بهداشت محيط

عکس

دانلود